avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 392b

Buna ziua. Am si eu o nelamurire: Sunt pfa cod caen 0150 si trebuie sa depun declaratia 392b, in cifra de afaceri intra si subventia primita la masura 141, subventia pentru animale, subventia pentru teren ? sau numai celelalte venituri realizate?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 19:10, 15 Februarie 2012
nu se cuprind in cifra de afaceri subventile primite , ci doar veniturile realizate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa cu cod caen 0150 cresterea animalelor crisrian crisrian Buna ziua .Am un PFA cu cod caen 0150 cresterea animalelor, As dorii sa stiu ce declaratii trebuie sa depun? Ce contabiliate tin ,am masura 141 ,am facturi ... (vezi toată discuția)
D 392b Livia Ghita Livia Ghita Buna ziua! Am o societate comerciala (SRL), neinregistrata in scopuri de TVA ce presteaza o activitate prevazuta la art. 141 alin (1) lit. a) ; CAEN ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa de catre persoana in concediu ingrijire copil IonutuL IonutuL buna ziua , am si eu o intrebare : daca o femeie beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului dar intre timp isi face PFA cu caen 0150 activitati in ... (vezi toată discuția)