avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament girat la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament girat la banca

buna ziua,


Am rate la banca [editat numele bancii], dar de o jumatate de an am platit doar dobanda pentru ca nu am mai putut sa platesc toata rata si incheiat cu ei un act aditionalca sa platesc doar dobanda un an. Problema este ca am ramas cu 2 luni in urma si cu plata dobanzii si intrebarea este: poate sa-mi scoata apartamentul la licitatie in cazul asta? In actul aditional si in contract nu am gasit cu cate rate poti ramane in urma....A venit azi un reprezentant al bancii si mi-a oferit un contract prin care pot sa vand singura apartamentul si sa le platesc datoria, dar pentru 1500 lei restanta poate sa-mi ceara asta sau sa scoata apartamentul la licitatie?
Doar apartamentul il am.

Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:50, 15 Februarie 2012
Nu pentru 1500 fac asta, ci pt intreg creditul declarat scadent anticipat
In general e nevoie de 3 rate neplatite ptr ca banca sa poata declara intreg creditul scadent anticipat. Depinde de ceea ce scrie in contractul dvs. Nu are nicio relevanta suma, poate fi si o rata de 2 lei, daca nu va platiti 3 rate consecutive, integral, riscati sa vi se execute silit apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit chiar daca timp de un an de zile ai platit lunar rata tripla..... oanaoancea oanaoancea este vorba de un credit ipotecar scos in anul 2008.In anul 2010 pe o perioada de aproximativ 7 luni nu am putut face nici o plata catre banca.decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Plata dobanzii retroactiv roxys roxys Buna ziua, Din seria camatariilor pe care le fac bancile in Romania va prezint un caz cu care ma confrunt si nu stiu ce sa fac. Am avut de rambursat un credit ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea bancii inlineasofa inlineasofa Buna ziua, am o urmatoarea mare problema cu Banca [editat]: In anul 2005 societatea \" VXX Srl\" a incheiat un contract de credit ipotecar cu garantie ... (vezi toată discuția)