am fost victima unui accident find pasager antrun auto.Am 18 zile iml am ramas cu un semn vizibil pe frunte am avut fractura de coasta fisura cot stang traumatism coloana cervicala plaga frontala stanga.Acum sunt chemat la negocieri fata an fata.va rog saa ami spuneti cum sa port aceste negocieri cam cat sa cer,firma de asigurari nedorind sa ajungem an instanta.Si nici eu nu doresc sa o mai lungesc
Daca tot intrebati pe altii cat sa cereti, cred ca orice suma v-ar satisface.Ramane numai sa o si motivati cat mai "moral" in fata asiguratorului.Succes!
Indicatiile colegilor de a fi insotit de un avocat sunt destul de fondate..... astfel putei miza pe faptul ca in urma acestei intalniri se intocmea un proces verbal in care erau consemnate toate aspectele... acesta fiind dovada comcilierii amiabile.
In lipsa unui aparator care sa va reprezinte interesele.... este foarte simplu.... acestia va pot refuza foarte usor solicitarea de daune morale (verbal)... si va obliga astfel sa deschideti actiune in instanta... mizand pe faptul ca nu puteti face dovada concilierii.