De la ora 11:00, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența
Am mare nevoie de ajutor, nu stiu pe cine sa intreb si vreau sa fiu ,,in legalitate". Iata: lucrez la stat -contract cu timp partial, fisa fiscala, impozit platit; am colaborat cu o policlinica privata ca PFI 6 luni, pentru care am platit impozit si sanatate , am chitantele; am mai colaborat cu contract de prestari servicii cu o clinica privata , care mi-a retinut si platit impozitul si sanatatea, imi va da fisa fiscala la un moment dat.
Acum: eu trebuie sa declar la fisc ceva, avand in vedere ca impozitul e platit pe toate activitatile mele, pana cand, ce formular, de ce acte am nevoie.
Va rog mult ,ajutati-ma, sunt confuza si sper sa nu fie tarziu! Multumesc, astept cu nerabdare.
da, declaratia 220 in care veti completa veniturile incasate si impozitul platit in cursul anului , termen de depunere pana la 25.05.2012 la finante pentru anul precedent;
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.