avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de vechime

Buna ziua,
Angajat care nu s-a mai prezentat la munca de pe 17.01.2012, am demarat actiunea de cercetare disciplinara, a fost convocat, nu s-a prezentat, i-am inchis CIM-ul cu art.61 lit.a. Vreau sa-i trimit prin posta decizia de incetare; intrebarea mea este: trebuie sa-i trimit si adeverinta de vechime acum sau o sa i-o eliberez doar in urma solicitarii lui?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 18:47, 15 Februarie 2012
doar in urma solicitarii lui.
Puteti sa-i trimiteti si adeverinta de vechime .. nu va impiedica cu nimic faptul ca nu aveti din partea acestuia o solicitare in acest sens.
In logica lucrurilor, si pentru a intari cele spuse de moderator v-as pune o intrebare retorica!!!! Pentru decizia de incetare a contractului individual de munca ati avut o solicitare a angajatului in acest sens???? Cred ca nu...deci....SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am un angajat care doreste incetare contract la zi dar trimite un sms ca doreste acest lucru si nu vine sa faca cererea de demisie. Am dreptul ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca salariatul nu respecta preavizul? ela-d ela-d Avem un angajat care pe data de 22 dec (seara) si-a dat demisia , care a fost inregistrata pe 23 dec. Conducerea nu a vrut sa renunte la cele 20 zile ... (vezi toată discuția)
Transmitere convocare pentru cercetarea disciplinara anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este baza legala, in care se specifica faptul ca aceasta convocare trebuie transmisa salariatului prin posta cu ... (vezi toată discuția)