avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certf.literar de casatorie anterior
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certf.literar de casatorie anterior

imi poate indica cineva unde sau cum pot gasi un model de asanumitul certificat literar?:(X-(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:24, 15 Februarie 2012
literal
de la starea civila- pare o adeverinta de negatie.. ca nu figurati casatorita la noi. Adeverinta celibat

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
multumesc pt. raspuns dar este imposibil sa ajung la primarie .intreb daca este posibil sa gasesc un model in internet.
Ce sa faceti cu modelu' ?
e act oficial.. care se apostileaza apoi. Am inteles ca vreti sa va recasatoriti..
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
sa stiu daca e cel pe care mi-l cer ei sau nu.eu gasesc o diferenta intre un certificat de casatorie anterioara ,care se poate obtine doar de la primaria unde a fost inregistrata casatoria(nu divortul) si intr-o adeverinta de celibat. cred ca vorbim de 2 acte diferite.:(
da, vb de doua acte diferite. dar pt amele probleme, va adresati tot starii civile. Unul e certificatul de casatorie de care dvs ati zis ca-l aveti si pe care trebuie pusa stampila de anulat si alta e aceasta adeverinta de celibat. Adeverinta de celibat va trebuie sigur si unele tari cer si certificatul anulat ( cam aiurea ) [ link extern ]
S-ar putea sa stie mai bine cei de la starea civila ce va trebuie daca le spuneti tara unde va casatoriti

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie în albania pellumgeo pellumgeo Bună seara! Aș vrea să știu, dacă este posibil, de ce acte am nevoie pentru a mă putea căsători cu un cetățean albanez în Albania. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain costa rica mirelapieptea mirelapieptea Buna ziua! Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean din Costa Rica Pentru a putea depune dosarul pentru la starea civila sector 3 Bucuresti, ne mai trebuie un ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean roman in olanda cu un cetatean olandez marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si sunt din Galati. As dori o informatie clara de la dumneavoastra!!! Sunt cetatean Roman si doresc sa ma casatoresc in Olanda cu ... (vezi toată discuția)