avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certf.literar de casatorie anterior
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certf.literar de casatorie anterior

imi poate indica cineva unde sau cum pot gasi un model de asanumitul certificat literar?:(X-(
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:24, 15 Februarie 2012
multumesc mult.
In starea civila romana nu este stipulata denumirea certificat literar, sau cel putin eu nu am intalnit-o. In schimb in strainatate se foloseste acest termen. Este un fel de extras al certificatului de casatorie, vorbesc pentru cei care vin cu certificatele la transcris. Probabil ca dvs.va solicita ca sentinta de divort sa fie inscrisa pe certif. de casatorie sau adeverinta de cutuma pe care o solicitati de la locul de nastere , model anexa 9 din HG 64/2011, unde va scrie cate casatorii anterioare ati mai avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie în albania pellumgeo pellumgeo Bună seara! Aș vrea să știu, dacă este posibil, de ce acte am nevoie pentru a mă putea căsători cu un cetățean albanez în Albania. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain costa rica mirelapieptea mirelapieptea Buna ziua! Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean din Costa Rica Pentru a putea depune dosarul pentru la starea civila sector 3 Bucuresti, ne mai trebuie un ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean roman in olanda cu un cetatean olandez marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si sunt din Galati. As dori o informatie clara de la dumneavoastra!!! Sunt cetatean Roman si doresc sa ma casatoresc in Olanda cu ... (vezi toată discuția)