avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de munca in strainatate, cine plateste ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de munca in strainatate, cine plateste spitalizarea?

Buna ziua,
Am si eu nevoie de putin mai mult ajutor. problema sta in felul urmator.
Angajat( roman) de o firma recrutare personal din Anglia pentru o firma din Germania, cu punct de lucru in Norvegia . max 90 zile in 6 luni program de lucru.- nici o forma de permis de munca sau sedere in norvegia Accident grav de munca . cine plateste spitalizarea si costul operatiilor? in contractul cu firma din anglia nu e specificat nimic de asigurarea de munca. toata lumea se face ca ploua. asigurare medicala la plecarea din tara nu si-a facut , in schimb plateste cas-ul . Ajuta cu ceva cas-ul? din ce am mai citit in norvegia firmele norvegiene cat si cele straine cu p[unct de lucru in norvegia au obligatia de a incheia aigurare de munca pt angajat.ma poate indruma cineva de unde si cum sa incepem?

Alte discuții în legătură

Solicit asistenta juridica pentru obtinere despagubiri accident munca cu handicap grad 1 la angajator norvegian antonela1976 antonela1976 In anul 2015, fiind angajatul unei firme de shipping norvegiene (prin intermediul unei agentii de crewing din Romania), in functia de comandant nava, am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata desirelia75 desirelia75 o firma intermediara din romania de plasare forta de munca in strainatate, emite la solicitarea politiei dar si pentru judecatorie, adeverinte din care rezulta ... (vezi toată discuția)
Certificatul de inmatriculare uk - proprietar roman ContSters294253 ContSters294253 rog lamurire, ca roata lumea isi da cu presupusul si tot felul de informatii primesc si sunt naucit de cap ...despre ce este vorba...am cumparat o masina din ... (vezi toată discuția)