avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu rezolvarea unui dosar de daune auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu rezolvarea unui dosar de daune auto

Buna ziua am si eu o problema am avut o avarie la masina si acum urmeaza sa bag masina la reparat dar mi-sa spus de la service ca trebuie sa se faca reparatia si apoi se va face acceptul de plata din partea firmei de asigurare timp in care masina va sta in service si eu trebuie sa alerg sa obtin acceptul de plata si apoi cand firma de asigurari va binevoi sa dea accepul catre service abia apoi voi putea ridica masina de la reparat . Este o porcarie asta dar traim in romania si se poate orice adica eu nevinovat trebuie sa alerg pe jos sau ma rog tot pe banii mei de la service la firma de asigurari si invers pana cand acestia au bunavointa sa plateasca ,as dorii sa-mi spuneti care este termenul maxim in care firma de asigurare este obligata sa plateasca catre service ca sa stiu cat timp voi fii obligat sa fiu pieton pe banii si pe nevinovatia mea.X-(
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:28, 16 Februarie 2012
termenul nu este unul fix....el este stipulat in contractele pe care societatile de asig. le au cu respectivele service-uri...:(
nu sant expert in asa ceav dar pot spune ca masina o poti ridica cand este gata reparata si acceptul asiguratorului catre firma de reparatii este problema lor interna.
totusi as prefera sa ma suni maine dupa ora 9 si iti pot da un raspuns concret si te pot si ndruma la firme de reparatii care au aceste procedee!!nr meu este 0747208104
Trebuie in prima faza, asiguratorul sa fie de acord cu devizul de reparatii emis de service, apoi normal ar fi sa fie doar o formalitate acordarea acceptului de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca vasea_13 vasea_13 In februarie cineva mi-a avariat masina. Situatia e clara in privinta vinei. Desi service-ul mi-a reparat masina, cei de la asigurari nu vor sa despagubeasca ... (vezi toată discuția)
Accept de plata de la societatea de asigurare adinasmn adinasmn Buna ziua. Ce se poate face in situatia in care duci masina in service, o repara, e totul ok...dar firma de asigurare intarzie in mod nejustificat sa dea ... (vezi toată discuția)
Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)