avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

In februarie cineva mi-a avariat masina. Situatia e clara in privinta vinei. Desi service-ul mi-a reparat masina, cei de la asigurari nu vor sa despagubeasca decat partial. Cu toate ca cei de la service le-au trimis raspuns ca farul si radiatorul "nu pot fi reparate", ei se fac ca ploua. In consecinta nu-mi pot ridica masina. Ce e de facut? Cum pot urgenta lucrurile? Mentionez faptul ca este vorba de EuroIns
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:34, 12 Aprilie 2012
problema tipic romaneasca.cred ca din pacate nu prea ai cum sa urgentezi .poti plati tu urmand ca dupa aceea sa-ti recuperezi banii prin tribunale.mai incearca si varianta opc poate se misca ceva .sincer nu as vrea sa fiu in locul tau dar se poate intampla oricui si oricand. bafta in continuare.
Modalitatea cea mai simpla si rapida este sa achitati dumneavoastra si sa recuperati banii in instanta. Asta daca firma intelege sa nu va ramburseze banii. Incercati si varianta OPC-ului. Din pacate asta e solutia rapida, am mai avut dosare ca al dumneavoastra si asa s-a solutionat.
Unul a intrat in mine in usa spate stanga,am facut dosar la asigurator(totul a fost ok) si am ales varianta ca sa-mi faca devizul de reparatii si sa-mi dea banii pentru a o repara pe cont propriu.
Nu am alergat dupa ei.E drept ca dosarul a durat cam 3 luni,dar banii i-am primit repede,am reparat-o pe cont propriu si ma ramas si cu cca.50% din bani.Trebuie sa tragem pe ei cat mai mult.
E drept ca am uns o rotita,dar a mers.Asta e.TPIC ROMANESC.
Deci sfatuiesc pe toti sa aplice aceasta metoda.Succes!
clyde2010 a scris:

Unul a intrat in mine in usa spate stanga,am facut dosar la asigurator(totul a fost ok) si am ales varianta ca sa-mi faca devizul de reparatii si sa-mi dea banii pentru a o repara pe cont propriu.
Nu am alergat dupa ei.E drept ca dosarul a durat cam 3 luni,dar banii i-am primit repede,am reparat-o pe cont propriu si ma ramas si cu cca.50% din bani.Trebuie sa tragem pe ei cat mai mult.
E drept ca am uns o rotita,dar a mers.Asta e.TPIC ROMANESC.
Deci sfatuiesc pe toti sa aplice aceasta metoda.Succes!

Cine ti-a facut devizul de reparatii? Asiguratorul?
Daca aveti dovada de accept din partea asiguratorului a devizului de reparatii, acesta va trebui sa plateasca toata reparatia. Daca nu aveti, sunt 2 variante: acceptati sa platiti diferenta, sau apelati la un avocat sa va reprezinte pentru recuperarea diferentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent -dauna de la accident auto andreya22 andreya22 buna ziua, problema e urmatoarea:am avut un accident de masina , din care a rezultat doar avarierea masinii mele mai mult ,fara raniti etc. eu eram in ... (vezi toată discuția)
Dilema despagubire rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Astazi am fost la un centru de daune, unde un constatator Euroins mi-a constatat daunele/avariile spatelui masinii mele, dupa ce am fost lovit in ... (vezi toată discuția)
Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)