avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare post in timpul concediului de crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare post in timpul concediului de crestere copil

Buna ziua,

Sunt in concediu de crestere copil de 1 an si 6 luni. Lucrez intr-o mare companie multinationala si am trimis o cerere prin care mi-am exprimat dorinta de a-mi relua activitatea mai devreme. Am fost anuntata doar telefonic ca pozitia mea a fost restructurata si in cazul in care voi reveni mai devreme la serviciu oricum voi primi preavizul prin care voi fi instintata de concediere.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva din punct de vedere legal? Daca ma intorc la serviciu macar este ilegal sa ma concedieze pana cand nu imi expira termenul de 2 ani de concediu?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
Anastasia84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 16 Februarie 2012
Ultima parere referitoare la acest subiect este ca, nu poate exista un contract individual de munca incheiat cu o persoana (fie contractul chiar si suspendat), fara sa existe un post aferent titularului de contract! Numai bine!
:offtopic:

Cred ca discutia se purta pe un alt subiect .. nu cred ca este necesar sa deviem de la discutie subiectul acestui topic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la revenirea titularului de post Lavinia07 Lavinia07 Buna, sunt angajata pe perioada determinata de 24luni pe perioada suspendarii titularei de post, care este in CCC aceasta doreste sa revina la serviciu ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala otiliapaula otiliapaula Buna ziua Sunt angajata la o institutie de cultura din decembrie 2011, pe perioada determinata pana in iulie 2013, pe perioada suspendarii cim a titularei ... (vezi toată discuția)