avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transfer fond de comert
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transfer fond de comert

Buna seara,

Va supun atentiei o speta careia eu nu i pot da de cap...#-o
Actionarii unei SA doresc sa transfere fondul de comert al societatii pe o alta societate( societate care inca nu e infiintata).Scopul este protejarea de executarile silite ce o sa urmeze. Intrebarea este daca asta e solutia corecta si daca da care ar fi pasii infiintarii si transferului fondului de comert. Ma gandesc ca primul pas ar fi o AGEA care sa hotarasca acest lucru, urmand infiintarea firmei noi...

Astept raspuns urgent!
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Divizare parþialã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua, În condiţiile noului cod civil, lansez o speţă la care aş dori să răspundă numai specialiştii în materie, jurişti. Două societăţi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa incep o afacere mustafa_cristina mustafa_cristina Buna tuturor,ma gandesc sa incep o afacere,un mic fast food si nu prea stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,de aceea m-am gandit ca acesta e locul unde as ... (vezi toată discuția)
Revizuire cote de participare la capital social la sa simyona simyona Buna ziua, Am si eu o sproblema juridica complexa, as spune eu, pe care vreau sa v-o expun, in speranta, ca ma veti ajuta cu identificarea unei solutii ... (vezi toată discuția)