avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... obtinere Viza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

obtinere Viza

Ce acte trebuie pentru a face invitatie pentru obtinere viza unui cetatean pakistanez?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:58, 15 Februarie 2012
Buletinul dvs. este de ajuns pentru a face invitatia la notar, pentru a fi avizata de ORI trebuie sa dovediti ca aveti conditiile necesare primirii respectivului cetatean, locuinta, venituri care sa asigure obligatiile asumate prin invitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean pakistanez gaby_riff gaby_riff BUNA ZIUA! As dori sa aflu daca in cazul in care fac invitatie unui cetatean pakistanez acesta trebuie sa se afle pe teritoriul PAKISTANULUI in tot acest ... (vezi toată discuția)