avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari FVS
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari FVS

Buna

Am avut un accident cu masina , cel care m-a avariat nu avea asigurare auto si era in stare de ebrietate. Paguba a fost evaluata la 6000 de euro . M-am adresat Fondului victimelor strazii , si am primit de la acestia 3000 euro. L-am actionat in judecata pe cel care m-a lovit, am casrigat procesul dar tinand cont ca cel care m-a lovit nu are bunuri, nu pot lua de la dansul ce mi se cuvine,respectiv suma de 3000 euro.

Intrebarea mea e urmatoarea: pot face inca o cerere catre Fondul victimelor strazii pentru a recupera si acei 3000?

Alte discuții în legătură

Accident ContSters215881 ContSters215881 Buna dimineata Am avut un accident cu masina, cel care mi-a lovit-o nu avea asigurare si era si sub influenta bauturilor alcoolice. Am deschis proces , pe ... (vezi toată discuția)
Dauna totala kristinna90 kristinna90 in Luna septembrie,am avut un accident cu avarii si mi s-a reparat masina,paguba fiind de 3000 euro,plata a fost suportata de polita casco la tiriac.iar in ... (vezi toată discuția)
Intarziere la inceperea procesului stolo123 stolo123 buna, in luna iunie 2010 am avut un accident de masina. un cetatean in stare de ebrietate (2.1 la mie alcool in aerul expirat) a intrat frontal in mine, ... (vezi toată discuția)