avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cum apreciem calitatea de subcontractant?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cum apreciem calitatea de subcontractant?

Intr-o procedura de achizitii publice, cerere de oferta, care are ca obiect furnizare produse, ofertantul nu produce bunurile ci doar le intermediaza, producatorul lor este considerat subcontractant?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:41, 17 Februarie 2012
. Subcontractantul se bucura de autonomie in realizarea productiei in sensul ca isi poate desface productia si in mod autonom , nu numai in cadrul relatiei de subcontractare.
De aici rezulta relatia de interdependenta dinre cei doi ;)
Nu.
intrebarea mea era daca este subcontractant producatorul in situatia in care ofertantul incheie contractul cu autoritatea contractanta, dar marfa nu o produce el (ofertantul) ci o achizitioneaza de la un producator si o revinde
In cazul asta producatorul nu are de ce sa fie subcontractant. Ofertantul trebuie sa faca dovada (prin documentele depuse) ca poate duce la bun sfarsit contractul.
ma gandeam ca ofertantul, pentru a nu avea probleme, va incheia la randul lui un contract cu producatorul si atunci poate fi considerat subcontractant?

Alte discuții în legătură

Subcontractare contract furnizare ibitza78 ibitza78 Avem o procedura de atribuire pentru un contract de furnizare. La capacitatea de exercitare a activitatii profesionale am solicitat \\"[i]Avizul de functionare ... (vezi toată discuția)
Subcontractare pe achizitii publice brebone brebone Am si eu o intrebare, pentru cine este familiar cu legea achizitiilor publice. Am inteles ca in legea achizitiilor publice se prevede ca nu se poate ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese mirelamoldoveanu mirelamoldoveanu Buna ziua, am o procedura in derulare pentru care am achizitionat servicii de consultanta pentru intocmire documentatie, sprijin in evaluare precum si sprijin ... (vezi toată discuția)