Sunt angajata ca urmare a unui contract de munca semnat in 2003, contract ce are la baza o lege din 1995. Prin acel contract, am beneficiat de scolarizare gratuita, si in schimb, m-am angajat sa lucrez o anumita perioada pentru partea cu care am incheiat contractul. Legea a fost modificata in 2011, si atrage modificarea contractului de munca printr-un act aditional. Eu nu sunt de acord cu noile prevederi, intrucat acestea maresc raspunderea materiala pe care o am fata de angajator in cazul in care eu nu-mi respect contractul. Este legala intocmirea unui asemenea act aditional ? Ce se intampla daca nu-l semnez ? Va multumesc.
Pentru a va putea da un raspuns pertinent fiti mai concreta cu privire la ce trebuie sa aiba ca obiect noul act aditional...de fapt ce aduce nou legea si ce trebuie reglementat prin noul act aditional la contractul individual de munca...??? Daca imi furnizati datele am sa va dau un raspuns....
In contractul semnat initial se precizeaza ca in cazul nerespectarii contractului din partea mea, trebuie sa restitui o anumita categorie de cheltuieli. Prin actul aditional se adauga o noua categorie de cheltuieli pe care trebuie sa le restitui in caz de neresepectare a contractului.
Act aditional
adle
buna seara,
Am semnat un contract individual de munca pe perioada nedeterminata.
Dupa o luna am fost trimisa 3 saptamani sa imi preiau proiectul din alta ... (vezi toată discuția)