avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pronuntare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pronuntare

Buna ziua am avut ieri 15.02.12 a doua amanare pentru pronuntare intrun dosar penal la judecatorie, nu am putut fi prezent in sala sa iau pronuntarea. pe internet inca nu sa afisat va rog spuneti-mi de cand curg cele zece zile pentru apel. de la pronuntarea din sala sau de la afisarea pe internet? va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:29, 16 Februarie 2012
Termenul de apel, respectiv recurs, curge de la data pronuntarii. Trebuie sa sunati la instanta care a pronuntat hotararea sa aflati rezultatul, intrucat pe internet, se afiseaza peste cateva zile.
eu cred ca 10 zile de la comunicare.
10 zile de la pronuntare se socotesc pentru partile prezente iar pentru cele lipsa 10 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)
Va rog mult de tot sa ma ajutati: de la ce data incepe sa curga termenul de revizuire ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati sa inteleg si cum trebuie sa procedez in urmatorul caz: - la ultimul Termen de judecata, 24.09.2013, la Curtea de Apel, unde s-a ... (vezi toată discuția)
Recurs dupa 6 luni pentru lipsa comunicare georgiana.td georgiana.td Am primit o amenda penala pt. o infractiune legata de circulatie. Amenda e foarte mare , am incercat sa fac un credit sa o platesc , dar nu am reusit inca. ... (vezi toată discuția)