avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomnie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomnie

Sunt studenta ca asistenta,maritata cu 2 copii iar cumnata ma tot jicneste,dand afirmati false ca fac video chat ca sunt curva ma jicneste incontinu fara nicio dovada de 5 ani de zile nu vrea sa se opreasca,as vrea sa o dau in judecata pt calomnie cum ar trebui sa procedez?X-(
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 14:44, 16 Februarie 2012
Ca si infractiune ''calomnia'' nu mai este incriminata de codul penal insa puteti cere despagubiri in instanta civila daca puteti dovedi ca ati suferit o dauna morala.
Mai exact daca aveti martori si puteti dovedi ca acuzatiile pe care vi le aduce cumnata dumneavoastra v-au cauzat o dauna morala.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot da pe cineva in judecata pentru calomnie si jigniri? Curioasa01 Curioasa01 Sunt cadru didactic si o persoana din orasul in care locuiesc imi aduce jigniri si calomnii ( ca fac video chat, ca sunt betiva, ca sunt tarfa) ce sanse as ... (vezi toată discuția)
Plangere de calomnie dumiras dumiras ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)