Am construit o casa de vacanta impreuna cu nasul meu. De la inceputul si pana la finalizarea constructiei toate actele, aprobari si alte avize au fost emise pe numele nasului meu.Casa este alcatuita din parter (living+bucatarie), etaj 1 (2 dormitoare), etaj 2 (2 dormitoare) si mansarda locuibila. As dori sa stiu care sunt actele de care am nevoie pentru ca nasul meu sa imi faca o donatie a primului etaj si jumatate din parter si mansarda ?
Imi puteti da si niste preturi estimative ? Sunt in functie de valoarea casei ? Cheltuielile totale pentru constructia casei sunt de aproximativ 40.000 euro.
cheltuielile ocazionate de construirea imobilului nu sunt relevante, pentru calculul donatiei consultati un notar public din circumscriptia judecatoriei unde se afla imobilul
dezmembrarea ar trebui sa coste undeva la 450 lei + tva, 120 lei intabulare.
schitele cadastrale undeva la 500-600 lei.
va sfatuiesc sa incheiati un contract de vanzare-cumparare si nu un contract de donatie, taxele vor fi aceleasi.
Vanzarea unui pod
Aiyana
Am incercat sa obtin raspuns la aceasta intrebare foarte importanta pentru mine si in alta categorie dar poate nu a fost cea mai potrivita alegere asa ca ... (vezi toată discuția)