avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura pt minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura pt minor

buna ziua,as dori sa stiu cum poate sotul meu sa imi dea procura pt fetita noastra pt a putea pleca cu ea in spania,sotul meu fiind in inchisoare.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:41, 16 Februarie 2012
Nu exista alta cale decat sa vb cu un notar sa-si faca programare la penitenciar si sa mearga la el sa semneze declaratia acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate lavynyu lavynyu Buna ziua. Am 17 ani si vreau sa plec intr-un schimb de experienta in Franta.Tatal meu este in Spania si lucreaza foarte departe de consulatul Romaniei, cel ... (vezi toată discuția)
Plecare cu minor in spania katya85 katya85 buna ziua.as avea si eu o problema si as dori sa ma invatati unele lucruri.am o prietena necasatorita care are o fetita de 3 ani.ar vrea sa o ia cu ea in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fug cu fetita de acasa, din spania renegation renegation Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva? Sunt in Spania cu fiica de 3 ani si sotul. Casatoriti in Romania. De mai bine de 6 luni casatoria noastra s-a ... (vezi toată discuția)