avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in instanta pentru suprafete de teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in instanta pentru suprafete de teren

Sunt intr-un proces de granituire cu vecinii din 2009 care nu s-a finalizat iar ei au intentat un alt proces pentru suprafata . cum face Se finalizeaza prima data ; Se merge cu ambele in paralel ,Sau suspenda granituirea pina la solutionarea celui cu suprafetele ,Mentionez ca este vorba de acelesi terenuri.
Cel mai recent răspuns: tytys , utilizator 16:12, 20 Februarie 2012
Nu aţi spus ce obiect are celălat proces. Dacă este revendicare, atunci depinde in ce fază se află primul proces, dacă este încă la fond, poate fi suspendat până la judecarea revendicării, sau pot fi conexate şi se vor judeca împreună. Dacă nu sunt în aceeaşi fază procesuala atunci granituirea se vă suspenda până la judecarea procesului de revendicare.
procesul de granituire este in stadiul de studiere a expertize topo
eu 'X' am inaintat un proces impotriva lui 'Y' de - grăniţuire stabilire linie de hotar - dosarul este pe ror din 2009 pe parcurs s-au depus toate actele despre terenuri si s-a cerut o expertiza topo care s-a efectuat si sa depus la dosar ; am studia expertiza si eu am cerut o complectare iar Y a cerut desciderea unui proces nou in acesta pentru suprafete ''revendicare'', sa acceptat complectare iar lor --grăniţuire - stabilire linie de hotar - Disjuns din dos. nr. .
ce inseamna ?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre cf si realitate rodica321 rodica321 Am si eu o problema cu un teren cumparat acum cativa ani. Terenul are 2000 mp inscrisi in CF, din care momentan am 1821 mp, vecinul a cumparat 1900 mp (in ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire o_sterian o_sterian Buna ziua, exista vre-o cale prin care sa pot cere masurarea terenului unui vecin(nu respecta hotarul) Multumesc! (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau nu? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dori cateva lamuriri, va rog In 2010 un vecin mi-a ocupat fara drept cca 400 mp, i-am facut plangere ... (vezi toată discuția)