avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in granituire

Buna ziua,
exista vre-o cale prin care sa pot cere masurarea terenului unui vecin(nu respecta hotarul)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: o_sterian , utilizator 17:36, 6 Septembrie 2013
Puteti formula o actiune de granituire si eventual revendicare,solicitand stabilirea liniei de hotar dintre cele 2 proprietati,restituirea suprafetei de teren ocupata etc.Se va administra proba cu expertiza topo care va identifica cele 2 terenuri,suprafetele acestora.
ce se intampla in cazul in care eu am mai mult teren decat apare in acte(mostenire din mosi-stramosi), iar el cu aceeasi problema dar, terenul cumparat cu 10-15 ani in urma?

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si revendicare imobiliara constantin florin constantin florin Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru suprafete de teren tytys tytys Sunt intr-un proces de granituire cu vecinii din 2009 care nu s-a finalizat iar ei au intentat un alt proces pentru suprafata . cum face Se finalizeaza prima ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau nu? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dori cateva lamuriri, va rog In 2010 un vecin mi-a ocupat fara drept cca 400 mp, i-am facut plangere ... (vezi toată discuția)