avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... castig la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

castig la Curtea de Apel

Buna seara.
Intreb in numele altei persoane.
A fost restructurata in 2009, a castigat procesul pentru recuperarea drepturilor banesti - un salar compensator, al treisprezecelea salar si plata calculata la rata inflatiei. Partea parata a facut recurs. Persoana in cauza a castigat si la Curtea de Apel, de data aceasta luandu-si avocat si partea parata obligata la toate platile de mai sus, in plus plata cu avocatul, A facut cerere la institutia la care a lucrat pentru plata sumei urmand ca i termen de 15 zile sa primeasca banii. Din surse, s-a aflat ca cererea ei va fi discutata in ultima joi din februarie, in Consiliul Local.
Intrebare> ce are de-a face Consiliul Local cu aceasta Hotarare definitiva, daca acesta poate impiedica intr-un fel decizia finala a Curtii de Apel si ce e de facut in continuare. Vreau sa mentionez ca termenele nu sunt depasite chiar daca a fost restructurata in 2009. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stelamudura , utilizator 19:47, 16 Februarie 2012
Cu cine s-a judecat ? ... daca este vorba despe o institutie publica al carei ordonator principal este Consiliul Local , atunci are tangenta cu Consiliul Local ...
Institutia la care a lucrat este subordonata Consiliului Local. Este vorba de sora mea, am fost restructurate cam in acelasi timp, si eu am castigat procesul, am avut noroc si am intrat in posesia banilor. In cazul meu institutia nu a facut recurs, dar vazand ca au actionat mai multi colegi in instanta, au facut recurs in toate cazurile. Consiliul Local poate ANULA o decizie a Curtii de Apel?
Consiliul Local nu poate anula o hotarare judecatoreasca ... cred ca este vorba despre punerea ei in executare, posibil si de o rectificare a bugetului etc.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc. Sper sa fie asa.
O seara buna.

Insanatosire grabnica!
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
stelamudura, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
La ce instanta ma pot adresa pentru a mi se face dreptate? vasile_boanca vasile_boanca Buna ! Sunt somer prin concediere colectiva, am actionat firma in instanta pentru platile compensatorii, am avut castig de cauza dar nu a fost decizie ... (vezi toată discuția)
Revizuire 2 hotarari la instanta ierarhic superioara, in baza deciziei curtii constitutionale ? cristiannegru cristiannegru proces pensii - pt. eliberare adeverinta de munca instanta de recurs a trimis cauza spre rejudecare la aceeasi instanta de fond, dar la alt complet de ... (vezi toată discuția)