avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransare ilegala la agent termic in bloc de locuinte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransare ilegala la agent termic in bloc de locuinte cu 20 apartamente ?

Ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana care s-a intepat in conductele de agent termic al blocului inainte de contorul agentului termic al blocului si astfel si-a mai instalat 3 calorifere in apartamentul sau. Nu vrea sa prezinte asociatiei de bloc vreun proiect sau orice fel de autorizatie pentru aceasta actiune de adaugare de calorifere. Daca ce a facut este ilegal,atunci cum i-l putem obliga sa intre in legalitate ? Aceasta bransare a facut-o repede si in forta pentru ca este maistru in domeniu (colterm timisoara) de multi ani. persoana respectiva locuieste la parter.X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters242268 , utilizator 16:37, 17 Februarie 2012
Intocmiti plangere penala pt. furt de utilitati.Va constituiti parte civila cu sumele care ar rezulta dintr-o expertiza.
@awalentina...nu se poate...constituiti parte civila cu sumele care ar rezulta dintr-o expertiza.
Respestivul s a bransat inaintea aparatului de masura.
Doar furnizorul il poate trage la raspundere
Cred ca Tiberius s a certat cu respectivul si cauta ...sa se razbune
.
Faceti o sesizare furnizorului...
Ne-au crescut cheltuielile la incalzire la tot blocul. Am descoperit la sfarsitul lunii ianuarie ca aveam pe contor 9100l/h fluxul de agent termic cand in realitate si tehnic sunt suficienti 4500l/h flux de agent termic. 4500l/h este fluxul care a fost reglat de un tehnician al distribuitorului de agent termic.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
ContSters242268, utilizator
Orice interventie la instalatia comuna se face cu aprobarea conducerii asociatiei.
Cum a avut acces la subsol ?Dansul trebuie sa aiba contract direct cu furnizorul .
Faceti notificare la societatea furnizoare de agent termic,pentru ca instalatia este
in subsolul dumneavoastra tehnic.

Pentru solutionare legala sesizati oficial furnizorul de servicii

Alte discuții în legătură

Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)
Despre instalatia de agent termic in bloc marin1ian marin1ian V a rog sa-mi spuneti de unde se considera ca fiind parte comuna in bloc de locuinte tevile de tur-retur care ne distribuie agentul termic ? (adica apa calda ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura apartament debransat nea_marin nea_marin Bună ziua, Locuiesc într-un apartament debranşat de mai mulţi ani de la termoficare în care până astă toamnă nu a stat nimeni. La asociaţie mi ... (vezi toată discuția)