avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot folosi pe site-ul meu poze descarcate de pe alte ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot folosi pe site-ul meu poze descarcate de pe alte site-uri daca marchez sursa?

Buna ziua,

Am un site de informare si doresc sa preiau articole de actualitate de pe site-uri din strainatate. Doresc sa le traduc, sa le fac un rezumat si sa descarc pozele atasate, marcand bineinteles sursa pentru ca mai apoi sa le pun pe site-ul meu. Am voie sa fac asta? Dau un exemplu site-ul dailymail.co.uk.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:43, 17 Februarie 2012
Pentru a afla raspunsul la intrebarea dvs. cititi Capitolul VI - Limitele exercitarii dreptului de autor - art. 33 si 34 din legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe precum si politica de confidentialitate a site-urilor de pe care doriti sa preluati informatiile.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru textele preluate de pe un blog si publicate intr-o carte Bogdan98 Bogdan98 Buna ziua, Intrebarea nu-mi apartine, incerc doar sa obtin un ajutor pentru cea care a intrebat (doamna fiind si scriitoare, are carti ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre copyright! Borsec Borsec Buna ziua! vreau sa va rog daca puteti sa-mi raspundeti la o intrebare in legatura cu drepturile de ... (vezi toată discuția)
Limita exercitare drepturi de autor James_JP James_JP Buna ziua, As dori sa deschid un site pe care sa pun rezumatele cartiilor citite, a seminariilor vazute si a unor documentare. Aceste rezumate contin ... (vezi toată discuția)