În dec 2011 am fost să cer o adev de venituri şi am aflat cu stupoare ptr prima dată că am de plata imp plus dobânzi şi penalizări la acesta din anul 2005. Se vor prescrie?:O:O...vă rog să mi dati...un sfat...sunt destul de mulţi bani pe care nu as putea sa i plătesc .vă multumesc.
daca sunt din 2005 termenul de prescriere a obligatilor fiscale este de 5 ani ,incepand cu anul urmator nasterii obligatiei ,prescrierea incepe doar din anul urmator adica din 2006, deci doar la sf anului 2012 sau inceputul lui 2013 se va prescrie nu stiu din ce ce data sau luna din 2005 aveti de plata impozitul;
,vă multumesc frumos ptr ajutor,deci în concluzie nu este posibil că această suma să se prescrie,având grijă cineva să tot trimită notificări,înţeleg eu.atunci ce soluţie am pentru a stinge această datorie despre care sincer nu am ştiut până acum.sunt într o situaţie dificilă şi chiar nu mă gândesc la o posibilă plata.vă rog din suflet să mi daţi o soluţie viabilă
Prescriptiile
aadrian74
Bună,îmi poate spune cineva care sunt situaţiile in care impozitul pe venituri din activ comerciale se prescrie...sau poate e mai simplu prez situaţiei in ... (vezi toată discuția)