avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inchidere firma suspendata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inchidere firma suspendata

Buna ziua , va rog sa-mi oferiti cateva informatii despre procedura de inchidere/dizolvare a unei firme suspendate 3 ani .
Ce acte sunt necesare si care este procedura ??
multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:49, 18 Februarie 2012
Si eu, tot practic, am depus mai multe mentiuni si mi s-a cerut in mod expres ca in hotarare sa fie inclusa reluarea activitatii intrucat nu se pot face modificari in structura unei societatii cu activitatea suspendata.
Dar consider ca nu este locul unor polemici, este un forum de opinii, totusi ...
Ma raliez opiniei Domnului Adrian Stoica. Nu este text de lege care sa ma forteze sa reiau activitatea daca eu nu doresc acest lucru. Se poate intampla sa nu fie unitara practica la nivelul intregii tari deci in unele judete sa se ceara acest lucru, dar aceasta conduita a functionarului care refuza sa preia un asemenea act este in afara legii.
Sunt pe deplin de acord cu dvs., si eu am fost contrariat de multe ori cand mi s-a cerut ca in cuprinsul hotararii AGA sa fie inserata mentiunea de reluare a activitatii pentru ca altfel nu puteam efectua operatiunea de modificare a actului constitutiv. Motivul a fost ca nu se pot efectua mentiuni asupra unei societati cu activitatea suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)