avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatia de constructie depusa din 2010
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatia de constructie depusa din 2010

cum pot sa obtin autorizatie de constructie de la primarie daca dosarul a fost depus in anul 2010 si nu am primit nici un raspuns , avizele obtinute sunt acum expirate .Ce se mai poate face ? Am avut un litigiu pentru picatura strasinii care s-a terminat dar primaria nu a fost implicata deci nu avea legatura.

Alte discuții în legătură

Probleme juridice cu autoritatile roxana si florin roxana si florin sunt intr-un litigiu cu vecinul meu pentru picatura strasinei . Mentionez ca am construit fara autorizatie de constructie, la momentul efectuarii constructiei ... (vezi toată discuția)
Centru istoric sebes (jud.alba ) - constructie fara autorizatie nicolaecomici nicolaecomici Stimati Domni , Va prezint o situatie dificila privind obtinerea autorizatiei pentru intrare in legalitate pentru locuinta proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala de constructie Andrei L Andrei L Salut, situatia e urmatoarea: Exista doua loturi invecinate, unul proprietatea lui A si unul proprietatea lui B. B a construit un garaj pe fundatia gardului ... (vezi toată discuția)