avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de conducere in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de conducere in REVISAL

Un salariat este in concediu medical.Pe perioada determinata de 2 luni atributiile sale vor fi preluate de catre alt salariat care in acest mod va beneficia de o marire de salariu ( corespunzatoare indemnizatie de conducere de 25%).Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa trec salariul.Suntem o institutie bugetara si mentionez ca toate sporurile trebuie incluse in salariul de baza.Deci ,mai trec in cadrul rubricii de sporuri ...indemnizatia de conducere ....cu suma aferenta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 17 Februarie 2012
Da, veti trece doar modificarea salariului persoanei respective care va include indemnizatia de conducere ... nu se mai trece si in categoria de sporuri ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul de calcul al pensiei morosanucarmen morosanucarmen Sint pensionata anticipat partial incepind cu august 2009. Dupa lungi discutii cu casa de pensii, am reusit sa obtin Buletinul de calcul al pensiei unde am ... (vezi toată discuția)
Sporurile salariale vlamihai vlamihai ce modalitate are un angajator ca sa poata sa treaca sporul de vechime si indemnizatia de conducere in salariu de baza. in acest moment sporurile sant trecute ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica sporurile la salariul de baza ?.companie de stat . anonimcr anonimcr sporul de conducere se pote aplica la salariul de baza iar rezultatul plus salariul de baza se aplica la celelalte sporuri exemplu sporul de vechime .sal.baza ... (vezi toată discuția)