avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru Intrari/Iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru Intrari/Iesiri

Salut ,

Este al doilea an in care trebuie sa complez registrul de Intrari Iesiri .
As vrea sa stiu cum se face in continuare - Mentioneaz ca activitatea mea este destul de mica nu am mai mult de 30 de facturi
1. Continuii de la numarul ramas de anul trecut ?
2. Incep pe o noua pagina ? Daca da indep numerotarea de la 1 sau de la ultimul numar ramas.
3. Mai trebuie sa fac ceva pentru anul treacut ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:55, 17 Februarie 2012
Va referiti probabil la registrul de incasari si plati.
Dupa fiecare luna completata trebuie sa faceti un total.
La sfarsitul fiecarui an trebuie sa faceti un total general.
Barati pagina ramasa de la sfarsitul anului si incepeti pe o pagina noua.Nu exista o regula de numerotare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerotare pagini registre Andita2015 Andita2015 Am inteles ca registrele de incasari si plati, precum si cele de inventar si vanzari/cumparari trebuie sa fie numerotate. In cazul in care le cumpar si le ... (vezi toată discuția)
nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)
Completare registru jurnal de incasari si plati GabiDeva GabiDeva Buna ziua, Sunt PFA, in sistem real, si v-as ruga sa-mi spuneti cum completez Regisrtrul Jurnal de incasari si plati. Anul trecut am ramas, in urma ... (vezi toată discuția)