avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obtinere teren primarie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obtinere teren primarie

Buna ziua.Daca poseda un aprtament de 49 mp o familie cu doi copii poate obtine de la primarie teren in vederea construirii unei case?
Cel mai recent răspuns: doina bacanu , utilizator 13:30, 17 Februarie 2012
Daca prin posesie vreti sa spuneti PROPRIETATE, raspunsul este cu siguranta NU! De regula, primariile pot acorda terenuri in vederea constructiilor unor locuinte, familiilor care nu mai au in proprietate alte locuinta, cu conditia ca intr-o perioada de timp determinata sa isi finalizeze constructia casei!!! SUCCES!
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Problema schita cadastrala sebi103 sebi103 Buna ziua. Ajutatima cu un sfat ,as vrea sa cumpar un teren dar are o problema mai jos va spun cum sta treaba. Momentan acest teren detine Cartea ... (vezi toată discuția)