avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarari date in recurs de catre Curtea de Apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarari date in recurs de catre Curtea de Apel

Hotararea data in recurs de catre Curtea de Apel Ploiesti mai poate fi atacata ? In cat timp dupa pronuntare devine definitiva si irevocabila? Este vorba de un program de vizita minori!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 7 Noiembrie 2008
Hotararile date in recurs nu se mai pot ataca si sunt irevocabile.
Pentru ca nu se comunica, va trebui sa urmariti la arhiva daca s-a redactat decizia si apoi sa faceti o cerere de eliberare a hotararii cu mentiunea definitiva si irevocabila.
ditfloris a scris:

Hotararea data in recurs de catre Curtea de Apel Ploiesti mai poate fi atacata ? In cat timp dupa pronuntare devine definitiva si irevocabila? Este vorba de un program de vizita minori!

Impotriva acesteia puteti exercita, in contitiile prevazute de Codul de procedura civila, caile extraodinare de atac - contestatie in anulare sau revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista vreo cale de atac in cazul unei hotarari irevocabile? Agripinna Agripinna Buna ziua. Sunt parte intr-un proces pe litigii de munca. In prima instanta am castigat. Partea adversa a facut recurs, recurs ce s-a judecat la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Ma pot adresa la cedo Oana Gabriela Oana Gabriela Am avut un proces în civil -litigii de munca.Am solicitat plata orelor suplimentare,sa fiu plătita pe studii superioare deoarece asta era un lucru cerut la ... (vezi toată discuția)