avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AJUTOR URGENT ! Unde poate fi gazduita o mama cu doi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AJUTOR URGENT ! Unde poate fi gazduita o mama cu doi copii, agresata de sot?

Buna ziua,
- Poate sa-mi spuna cineva unde anume se poate gazdui o mama cu 2 copii, care a fost batuta de sotul ei si alungata in plina noapte de acasa ?
Auzisem ca ar exista un fel de case de gazduire in acest sens,dar nu cunosc nicio locatie momentan.Are nevoie urgent de adapost in aceste conditii.
In judetul Prahova,zona Mizil este cazul.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 13:51, 17 Februarie 2012
Sa incerce sa se adreseze catre:

PRAHOVA
Directia de Munca si Protectie Sociala Prahova
Compartimentul judetean cu atributii in combaterea violentei in familie
Adresa: Str. Nicolae Iorga, nr.1, Ploiesti
Tel/fax.: 0244/575.119; e-mail: ddfssprahova@ploiesti.rdsnet.ro
Persoane de contact: director executiv jr. Militaru Dumitru (tel: 0723340634), director executiv adjunct A. Savu si inspector principal Negulescu Elena Izabela(e-mail: negulescuizabela@yahoo.com; tel: 0244/577641, 0726689389)
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Pentru astfel de situatii adresati-va Directiei de Asistenta Comunitara din localitatea respectiva si chiar Autoritatii de Protectie a Copilului. Ambele functioneaza in cadrul Primariilor.
Va multumesc. Am inteles.
Incercati la Complexul de Servicii Comunitare "Sfantul Andrei" Ploiesti.
[ link extern ]

Da,am vorbit deja,doamna Simona. Mi-a spus de acolo ce procedura trebuie urmata. Deja este in desfasurare. Multumesc. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie albugheorghita albugheorghita ajutorrrrr,ce se intampla atunci cand baiatul si sotul incearca sa ma omoare pe mine si pe fata??????????????nimeni nu face nimic.am sunat la foarte multe ... (vezi toată discuția)
Probleme enel okawagt okawagt Buna ziua, Am o casa de vacanta intr-o localitate din Prahova unde curentul este furnizat cu o calitate deplorabila. In loc de 220-240 V, pe retea sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cu norma fixa de venit in prahova-domeniul it(pas cu pas) catalinu catalinu As dori ca in acest topic sa postez experienta mea in infiintarea PFA pe masura ce avansez in procesul de infiintare, autorizare, etc. Fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)