avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Restanta plata CASS - cerere de recuperare/compensare?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Restanta plata CASS - cerere de recuperare/compensare?

Buna ziua!
In cazul in care o societate are restante de plata contributii catre casa de sanatate, si in urma unor concedii medicale are de recuperat bani, se mai face cerere de recuperare/compensare?
Daca nu am platit contributiile, ma mai pot duce la "sanatate" cu concediile medicale si cu hartia de recuperare? :(
Cel mai recent răspuns: cristina29 , utilizator 10:50, 21 Februarie 2012
Cererea de recuperare trebuie sa fie insotita de copia de pe fisa pe platitor-FNUASS-cod 439.Puteti plati aceasta contributie,sumele de obicei nu sunt mari dat fiind procentul 0.85%.
Asadar, ca sa pot beneficia de recuperarea banilor din cererea corespunzatoare, trebuie platita doar contributia la FNUASS? Nu trebuie sa platesc si contributiile obligatorii (CAS-ul in mod special) la BS? :">
Imi cer scuze pentru intrebari, dar sunteti singurii la care pot apela...:">

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume pentru concedii medicale adrianabresug adrianabresug pt recuperarea sumelor de la FNUASS la concedii medicale ,societatea trebuie sa aiba platita la zi contributia pt concedii medicale sau si sanatatea 5,5 si 5,2 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 marius_an marius_an Am urmatoarea situatie in luna febr.2011: 1.Fond salarii 20.000 2.Contrib.de 0.85 % la fondul pt plata indemniz 170 3.Indemnizatii suportate din Fnuass : ... (vezi toată discuția)