avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare sume pentru concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare sume pentru concedii medicale

pt recuperarea sumelor de la FNUASS la concedii medicale ,societatea trebuie sa aiba platita la zi contributia pt concedii medicale sau si sanatatea 5,5 si 5,2 % ?
pot solicita certificat fiscal doar pt concedii medicale fara sa apara si celelalte contributii ?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:23, 3 Septembrie 2013
Trebuie sa aiba platita la zi contributia pentru concedii si indemnizatii.
Nu solicitati certificat fiscal,ci doar fisa 439 aferenta acestei contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical postnatal de completat si cerere inaintare apetra apetra Am mers la casa de sanatate sa depun un certificat medical cu anexa 1.1 de la D112 si centralizatorul. Un functionar a refuzat sa le primeasca spunand ca imi ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie de cm de la fnuas Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Va rog sa imi enumerati care sunt cazurile in care un angajator poate sa-si recupereze indemnizatii de concediu medical. Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)