avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie de la Politie, fara sa se specifice calitatea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie de la Politie, fara sa se specifice calitatea in care sunt chemat nici un numar de dosar nici un numar de telefon

buna ziua numele meu este ciobanu marius de curand am primit o citatie acasa de la politie in care se specifica sa ma prezint la o anumita data dar fara sa scrie in ce calitate si nici un numar de dosar ,problema este eu sunt plecat din tara de circa o luna jumatate citatia a fost lasata in poarte fara sa fie inmanata cuiva aceasta fiind gasita de sotia mea ulterior i am spus sotiei sa sune si sa vada despre ce este vorba si sa le explice despre ce eu nu ma aflu in tara si nu pot veni deoarece imi pierd singura sansa de venit .ASTEPT si eu un raspuns va rog mult sa ma indrumati ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: maryo20012001 , utilizator 14:30, 17 Februarie 2012
deocamdata stati linistit acolo unde sunteti...poate merge sotia - la politie sa vada despre ce este vorba...ulterior vedeti despre ce este vorba...e posibil sa fie o eroare...
multumesc frumos pentru raspuns o zi buna dumneavoastra si tuturos celor care viziteaza siteul dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spațiu Rusu Florentin Rusu Florentin Buna ziua! Am facut cuiva buletin pe adresa mea ( in urma cu vreo 2 ani ). De cateva luni primesc înștiințări de la firme la care el a facut contracte pe ... (vezi toată discuția)
Atributii si raspundere politisti rheem rheem Buna Ziua Sambata Noapte am fostr-o discoteca de tara unde a izbucnit un scandal.Clubul respectiv nmu are agenti de paza asa cum este specificat in ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru a reusi sa plec cu minora in excursii in strainatate yzabela yzabela Buna seara. Am un proces deschis pt a obtine custodia exclusiva sau dreptul sa pot iesi cu copilul meu in afara. Pe scurt situatia mea este ca sunt divortata ... (vezi toată discuția)