avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Luare in spațiu
Discuție deschisă în Executare silită

Luare in spațiu

Buna ziua! Am facut cuiva buletin pe adresa mea ( in urma cu vreo 2 ani ). De cateva luni primesc înștiințări de la firme la care el a facut contracte pe adresa din buletin ( adresa mea ) de neplata + citații de la poliție. Intrebarea mea este, eu ca proprietar al casei, pot avea ceva probleme din cauza ca el nu plătește, etc ?
Menționez faptul ca nu a stat niciodata in aceasta casa, doar are buletinul facut pe aceasta adresa.
Multumesc frumos!
Cu respect !
Cel mai recent răspuns: Rusu Florentin , utilizator 11:59, 1 Septembrie 2018
Documentele trebuie inmanate persoanei careia i se adreseaza, sub semnatura si data.
Nu dvs. trebuie sa semnati de primirea documentelor in conditiile in care nu sunteti rude de gradul 1.
Daca se ajunge la cercetari va trebui sa dati si dvs. declaratii despre modul cum ati primit in spatiu persoana respectiva.
Rusu Florentin a scris:
De cateva luni primesc înștiințări de la firme la care el a facut contracte pe adresa din buletin ( adresa mea ) de neplata + citații de la poliție. Intrebarea mea este, eu ca proprietar al casei, pot avea ceva probleme din cauza ca el nu plătește, etc ?

Anunțați expeditorii, sau măcar poliția, că nu mai locuiește la dumneavoastră și că nu știți unde e, altceva nu aveți ce face.
În principiu nu puteți avea probleme din acest motiv nici cu firmele la care e dator, nici cu poliția. Faptul că are domiciliul acolo nu înseamnă și că e obligat să locuiască la dvs., poate să aibă o viză de reședință în altă parte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost anuntata politia, cand a venit la poarta.
Multumesc frumos de raspuns !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant suciu_diana suciu_diana Buna seara, daca in apartamentul proprietate personala las sa stea o[b] ruda de gradul 1[/b] - sora mea si familia acesteia ( sot+copil), ei avand in ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata pe alt nume Ana2012 Ana2012 primesc pe adresa mea instiintari de plata pe un al nume; nu este nici al fostului proprietar, nici al fostului chirias; nu stiu cum sa procedez; sa anunt eu ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu marinica71 marinica71 eu am o locuinta la tara in care nu locuieste nimeni(locuiesc la oras)si doresc sa las un tanar sa locuiasca acolo si sa il iau in spatiu adica sa i pot face ... (vezi toată discuția)