am avut un proces de recuperare taxa inmatriculare. se pare ca,din vorbele avocatului ,ca am cistigat ,adica se pare ca voi recupera suma platita,dar fara taxele suplimentare .am si eu o intrebare.
de ce nu au fost considerate cheltuieli de judecata si sumele achitate catre avocat si ca urmare sa fie acceptate la plata si sumele achitate catre avocat?
pot sa studiez acum dupa ce se pare ca sa dat rezolutia,pot sa studiez dosarul?daca da ,care sunt conditiile?
VA MULTUMESC FOARTE MULT
aveti dreptul printr-o actiune separata sa va recuperati cheltuielile de judecata....
asemenea puteti face cerere pentru a studia dsarul (il programati in arhiva pentru a fi adus ....)
Puteţi studia oricând dosarul dacă aţi fost parte, vă prezentaţi la arhivă cu cartea de identitate şi formulaţi o cerere privind studiul dosarului. Cu privire la cheltuielile ocazionate de proces, verificaţi dacă au fost cerute in şedinţă, şi dacă ptr dovedirea lor au fost depuse la dosar chitantele in original. Teoretic trebuiau admise şi aceste cheltuieli, verificaţi de ce nu au fost admise şi reveniţi cu amănunte.