avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... STUDIERE DOSAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

STUDIERE DOSAR

am avut un proces de recuperare taxa inmatriculare. se pare ca,din vorbele avocatului ,ca am cistigat ,adica se pare ca voi recupera suma platita,dar fara taxele suplimentare .am si eu o intrebare.
de ce nu au fost considerate cheltuieli de judecata si sumele achitate catre avocat si ca urmare sa fie acceptate la plata si sumele achitate catre avocat?
pot sa studiez acum dupa ce se pare ca sa dat rezolutia,pot sa studiez dosarul?daca da ,care sunt conditiile?
VA MULTUMESC FOARTE MULT
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 13:28, 17 Februarie 2012
aveti dreptul printr-o actiune separata sa va recuperati cheltuielile de judecata....
asemenea puteti face cerere pentru a studia dsarul (il programati in arhiva pentru a fi adus ....)
Puteţi studia oricând dosarul dacă aţi fost parte, vă prezentaţi la arhivă cu cartea de identitate şi formulaţi o cerere privind studiul dosarului. Cu privire la cheltuielile ocazionate de proces, verificaţi dacă au fost cerute in şedinţă, şi dacă ptr dovedirea lor au fost depuse la dosar chitantele in original. Teoretic trebuiau admise şi aceste cheltuieli, verificaţi de ce nu au fost admise şi reveniţi cu amănunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc informatii floreaionut floreaionut am avut un proces pt recuperarea taxa inmatriculare.se pare ca rezolutia este in favoarea mea.totusi am si eu o intrebare:pot sa studiez dosarul adica sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare mosuxl mosuxl am o masina cu motor de 3000 daca dau statul in judecata pentru k taxa e abuziva si e exagerat de mare am vreo sansa sa cistig procesul si sa nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Instanța a respins cererea pârâtei privind acordarea cheltuielilor de judecată. se mai poate face ceva în această privință? mimi7736 mimi7736 Buna ziua. In urma unui proces cu acuza de rapire internationala de minori adresat mamei,aceasta a castigat procesul,insa instanta a refuzat sa-i accepte si ... (vezi toată discuția)