avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc informatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc informatii

am avut un proces pt recuperarea taxa inmatriculare.se pare ca rezolutia este in favoarea mea.totusi am si eu o intrebare:pot sa studiez dosarul adica sa verific daca avocatul a cerut sa fie trecute la cheltuieli d ejudecata si suma pe care eu am platit-o lui pt a ma reprezenta in proces?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Arhire , Avocat 12:53, 17 Februarie 2012
Oricare dintre partile cauzei pot face cerere de studiere a dosarului, in orice etapa ar fi acesta. De fapt, ce va nemultumeste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiere dosar floreaionut floreaionut am avut un proces de recuperare taxa inmatriculare. se pare ca,din vorbele avocatului ,ca am cistigat ,adica se pare ca voi recupera suma platita,dar fara ... (vezi toată discuția)
contractul de asistenta juridica cristina2011u cristina2011u contractul de as. jur. , este cerut de judecator ptr. a se face dovada reprezentarii, respectivului avocat ! acest contract impreuna cu onorariul de ... (vezi toată discuția)
Medierea si incetarea urmaririi penale alex29bv alex29bv Buna ziua. In anul 2011 a fost depusa o plangere penala impotriva mea pe savarsirea infractiunii de inselaciune (valoare prejudiciu 400 ron). In toamna ... (vezi toată discuția)