avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subiect: prima de vacanta neacordata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subiect: prima de vacanta neacordata

Subiect: prima de vacanta neacordata
in urma cu citeva zile angajatilor de la societatea la care lucrez le-au fost platite primele de vacanta neacordate pe anii2005,2006,2007 in urma unei hotariri judecatoresti, pe care au obtinut-o sindicatele,in urma unui proces cu administratia.Eu nu am beneficiat de aceste drepturi deoarece din martie 2008 m-.am retras din sindicat.IN situatia mea nu mai este nici un salariat ,societatea avind 3500 de angajati. Desi in hotarire se specifica ca angajatorul este obligat la plata sumelor doar membrilor de sindicat cum pot beneficia si eu de aceasta hotarire
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 7 Noiembrie 2008
Urmariti raspunsurile la topicul deschis de catre dvs tot cu aceasta problema
www.avocatnet.ro/content/for...

:offtopic:
Potrivit Regulamentului formului, nu este permisa deschiderea aceluiasi topic de mai multe ori.
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta neacordata bit  mister bit mister in urma cu citeva zile angajatilor de la societatea la care lucrez le-au fost platite primele de vacanta neacordate pe anii2005,2006,2007 in urma unei hotariri ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)
Transformare post personal contractual florinsadova florinsadova Lucrez la o primarie ca si personal contractual pe ssd.Am absolvit studiile de lunga durata in acelasi domeniu (anul acesta) si intrabarea ar fi care va fi ... (vezi toată discuția)