buna ziua, am infiintat in noiembrie 2011 un ong, nu am contactat inca un contabil pentru ca ong-ul nu are nici un fel de activitate si nici nu a avut; in aceasta situatie ce acte ar trebui depuse la finante, un fost contabil mi-a spus ca in cazul meu(fara activitate) e in regula doar o declaratie pe propria raspundere la finante cum ca nu am activitate...dar totusi imi vine greu sa cred ca e atat de simplu. singurul lucru pe care as vrea sa-l fac este sa-mi decontez cheltuielile de infiintare din capitalul social. va rog, daca ma poate ajuta cineva, as ramane recunoscator! multumesc anticipat!
Faceti un contract de prestari servicii cu un contabil autorizat membru ceccar pentru cateva ore cat ii ia sa va intocmesca balanta la 31 decembrie si bilantul.
In rest, contabilitatea primara a asociatiei o puteti tine dumneavostra sau alt membru al asociatiei care sa pricepe, fara a fi nevoiti sa aveti o colaborare contractuala permanenta cu acel contabil.
va multumesc frumos! asta am sa fac! weekend placut!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contabilitate ong
Keyla
Buna ziua.M-ati ajutat cu sfaturi extrem de utile si pentru asta va multumesc.Am reusit sa duc la capat infiintarea unei asociatii a parintilor copiilor unei ... (vezi toată discuția)