avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii venit net
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

venit net

puteti sa-mi spuneti daca in venitul net intra indemnizatia de maternitate?
Cel mai recent răspuns: freespace , utilizator 10:38, 10 Martie 2011
sincer as incerca sa-ti raspund, dar nu inteleg intrebarea..indemnizatie crestere copil =venit net.....repet, poate nu inteleg intrebarea...
Asupra indemnizaţiei de maternitate nu se datorează impozit pe venit, contribuţie de asigurări sociale de sănătate şi contribuţie pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate. Contribuţia de asigurări sociale (CAS) se datorează, pentru această perioadă, asupra salariului de bază minim garantat in plată raportat la numarul de zile lucrătoare de prestatie şi se reţine de angajator din indemnizaţia de maternitate.
multumesc!=D>
Salutare :)

Am o oferta de angajare in care sunt prezentate toate conditiile, printre care si partea financiara. Formularea este " venit net lunar ". Voi ce intelegeti prin asta?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe/impozite nu se deduc din salariul brut pe perioada concediului de maternitate si lauzie , cod de indemnizatie 08? ContSters68307 ContSters68307 salariul net in perioada celor 126 de zile este mai mare, mi-ati putea spune ce nu se retine din salariul brut? (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si lauzie ContSters68307 ContSters68307 Ar putea cineva sa imi spuna cineva ce taxe nu se deduc din venit in cazul unui concediu de maternitate si lauzie(cod 08), deoarece se spune ca se incaseaza un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gravide Raluca Dragu Raluca Dragu Buna ziua, Am doua salariate care sunt gravide insa nu mi-au adus inca dovada care este ceruta de lege (adeverinta de la medic ). Intrebarea mea este : ... (vezi toată discuția)