avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

pensionarii la limita de virsta angajati la o societate mai au dreptul la spor de vechime? pensia cumulata cu salariul depaseste3500 ron
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 17 Februarie 2012
Si un pensionar care cumuleaza pensia cu salariul poate avea dreptul de a primi un spor de vechime ... acordarea acestui spor insa trebuie sa fie prevazuta fie in ccm aplicabil angajatorului , fie in reg.intern al acestuia ori in c.i.m. al salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime pensionar angajat fgeorgeta fgeorgeta Va rog sa-mi spuneti daca unui pensionar (limita de virsta ) angajat cu CMI trebuie sa i se acorde in continuare spor de vechime ;sau acordarea ramane la ... (vezi toată discuția)
Despre pensii Pensionarul56 Pensionarul56 Sunt pensionar la stat( 20 de ani în minerit) si am ieșit în mai 2016 la 56 de ani, pot să mă reangajez la acelaș angajator dar pe alt post? Voi semna un ... (vezi toată discuția)
Pensionar care cumuleaza pensia cu salariul tomy063 tomy063 buna ziua! avand in vedere ca pensia limita de varsta poate fi obtinuta prin reducerea varstei standard de pensionare sau la implinirea varstei standard de ... (vezi toată discuția)