avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionar care cumuleaza pensia cu salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionar care cumuleaza pensia cu salariul

buna ziua!
avand in vedere ca pensia limita de varsta poate fi obtinuta prin reducerea varstei standard de pensionare sau la implinirea varstei standard de pensionare, as dori sa aflu daca este mentionat in legislatie faptul ca un pensionar de limita de varsta, care cumuleaza pensia cu salariul, poate beneficia de spor pentru vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 5 Iulie 2012
Nu este niciunde prevazut in mod expres acest lucru.
In legislatie nu este prevazut expres, insa in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia se poate reglementa acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala ContSters99595 ContSters99595 Buna ziua, Ma numesc Adina , sunt nascuta in mai 1955 si am vechime in munca de 33 ani (durata de cotizare). Din cauza restrangerii activitatii am fost ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata partiala lucyll lucyll Buna seara, doream sa aflu, daca stie cineva, cum se calculeaza si se cumuleaza grupa a II a de munca. Am o vechime in munca de 33 ani si 4 luni,din care 22 si ... (vezi toată discuția)
Despre vechimea neintrerupta in munca? 44axa 44axa Buna seara , Sunt la pensie de invaliditate gr.III . Pentru recalcularea acesteia dupa vechime ,am inceput sa fac cereri la locurile de munca unde am ... (vezi toată discuția)