avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract individual Radet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract individual Radet

Buna ziua. Am o firma mica la parterul unui bloc(este o garsoniera). Suntem doar 2 angajati. In toamna cei de la Radet au venit la noi pentru a semna contract individual cu ei pt apa calda si caldura. Pana in momentul de fata am primit de la ei 3 facturi: prima de 450 lei, a 2a de 620 lei si 3a de 650 lei. Noi nu intelegem cum calculeaza dansii consumul deoarece avem repartitoare dar nimeni nu vine sa le citeasca. Imediat dupa ce am primit prima factura am inchis 2 calorifere din cele 3...se pare ca degeaba. Ne da impresia ca pun consumul din burta. Ce putem face in situatia asta? Sa-i dam in judecata? Are oare sens sau ne luptam cu morile de vant? #-o
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 01:48, 18 Februarie 2012
In contract trebuie sa fie precizat modul de calcul al facturii. In privinta citirilor repartitoarelor poate este obligatia dvs. sa comunicati valorile ... Verificati! In cazul in care nu isi indeplineste o obligatie contractuala poate fi vorba de o actiune in instanta, pana atunci ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fortare radet sa furnizeze agentul termic la temperatura optima >50c Dorinator Dorinator Buna seara, Locuiesc in Sector 4 de curand si am calorifere noi, chiar supradimensionate, presiunie si tevile principale nu sunt infundate. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Repartitoare radio Dabal Dabal Buna ziua, Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor la caldura dorian_live98 dorian_live98 Buna ziua, As dori sa stiu cum se repartizeza cheltuielile cu incalzirea , daca la scara blucului nu mai exista contor de caldura , dar in apartamente exista ... (vezi toată discuția)