avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minori

buna.ma poate ajuta cineva? azi am avut infatisare la tribunal privind incredintarea minorilor. nu am fost casatoriti,a plecat acum 9 ani si nu si nu stiu nimic de el. in 3 luni trebuie sa plec din tara cu copiii.cum pot rezolva mai repede?am auzit k se poate face si prin ordonanta prezidentiala.cum este aceasta?-ope 16 martie este procesul. cum se formuleaza acea ordonanta pt a o depune la dosar si sa mearga mai repede procesul? va rog un raspuns #-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:48, 21 Februarie 2012
nu.ambii au 9 ani si ceva.sunt gemeni.in data procesului,daca nu se prezinta imi da castig de cauza

multumesc tuturor pt raspunsuri
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Puteti incerca sa obtineti pe calea ordonantei o hot care sa suplineasca acordul tatalui. Aveti nevoie de avocat sa va redacteze/ argumenteze cererea. ( exemplele sunt mai vechi, intemeiate pe codul familiei, in vigoare la acea vreme)
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de urgenta antoniaelena antoniaelena Buna seara , pot cere o ordonanta de urgenta in conditiile in care vreau sa plec din tara cu copilul minor iar tatal nu vrea sa-si dea acordul? Un proces ... (vezi toată discuția)
Custodie minor dupa noul cod isabel05 isabel05 buna seara, va rog din suflet sa imi spuneti ce sanse am sa obtin custodia copilului meu, mai exact vreau sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui pt ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil minor din tara narcisa29 narcisa29 Prin hotarare presedentiala suplinire acord parinte s-ar putea scoate un copil minor din tara pe perioada vacantei (luna august) . Ce acte as avea nevoie pt a ... (vezi toată discuția)