avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Plata subventiei pentru culturi agricole
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Plata subventiei pentru culturi agricole

Detin un teren agricol pe care am cultivat in anul 2011 floarea-soarelui.Conform prevederilor legale , ar fi trebuit sa primesc prin virament bancar contravaloarea subventiei agricole.Aceasta nu s-a intamplat deoarece APIA a motivat ca a efectuat teledetectie si au constatat ca nu am declarat corect suprafata cultivata(eronat).Desi am acte doveditoare cu care pot argumenta posesia precum si toate operatiunile agricole efectuate, mi s-a spus ca sunt slabe sanse pentru a se recupera banii intrucat teledetectia "a dovedit" ca nu am cultivat suprafata declarata.Intrebarea mea este: Carui for superior APIA din judetul din care locuiesc ma pot adresa pentru a contesta situatia, intrucat tot ceea ce se intampla mi se pare un abuz grosolan?
Multumesc,
Razvan
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:35, 18 Februarie 2012
Aveţi dreptul să atacaţi în instanţă decizia APIA.
Se va face la TRIBUNAL nu la judecătorie, care nu ar avea competenţa materială deoarece APIA este autoritate publică, în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării rurale.
Se face acţiune pe L.554-2004, art.1-legea contenciosului administrativ, ca persoană vătămată într-un act adm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere la plata apia - spetã Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. [b]Am o spetă cu element de noutate dacă a mai întâlnit cineva sau îşi poate exprima părerea.[/b] Un justitiabil a fost exclus de către ... (vezi toată discuția)
Litigiile cu apia se castiga ! Roland Mindrila Roland Mindrila De curand Tribunalul Suceava a pronuntat o sentinta de admitere a actiunii avand ca obiect : 1. Anularea in totalitate a Procesului Verbal de Constatare ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ContSters290057 ContSters290057 Teren dat in arenda impotriva vointei mele-este normal si legal ? Titlu de proprietate exista 2 proprietari Cristian ( 3,00 ha ) si Gabriel ( 3,00 ha ) pe un ... (vezi toată discuția)