avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Anglia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Anglia

Buna ziua.Camionul societatii a fost implicat intr-un accident pe autostrada in Anglia.La locul faptei a venit politia si s-a constatat ca cealalta masina era vinovata.Am primit de la politie datele personale si ale asiguratorului.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac ca sa-mi recuperez de la asigurarea din GB pagubele? (mentionez ca nu am casco,camionul are daune serioase si nu poate sa circule ,as vrea sa-l repar in germania la un service autorizat ).Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 20:05, 19 Februarie 2012
Procedurile sunt indelungatesi de aceea e bine sa reparati intre timp camionul, pentru a nu avea pierderi foarte mari pentru ca nu mai poate sa efectueze transporturile firmei.
Va trebui sa va adresati B.A.A.R-ului pentru aflarea corespondentului asiguratorului englez in Romania si sa depuneti documentatia pe care o aveti; ei vor face si constatarea la camion, apoi il veti putea duce la service.
In functie de coespondentul din Romania, va puteti recupera banii, dar nu mai devreme de trei luni ( varianta cea mai optimista).
Incercati sa fiti secondat sau chiar sa mandatati un avocat care cunoaste acest domeniu al asigurarilor internationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma da in judecata caci asigurarea obligatorie nu il despagubeste, ce sa fac? crysty90 crysty90 buna ziua! detin un automobil inmatriculat pe Bulgaria, toate actele in regula. acum cateva luni (4 luni) am avut un accident cu un autovehicul inmatriculat ... (vezi toată discuția)
Rca piese originale bagoly miklos bagoly miklos avind pretentia de a repara masina cu piese originale pe baza de RCA, firma asiguratoooare poate obliga furnizorul de piese sa-mi pune la dispozitie doar piese ... (vezi toată discuția)
Leasing - despagubire - asigurare Puff Daddy Puff Daddy Buna ziua, am cumparat un Camion prin leasing pe o perioada de 2 ani ... cu 3 luni inainte de terminarae leasing-ului camionul a fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)