avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot da de o persoana disparuta de 19 ani?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot da de o persoana disparuta de 19 ani?

buna ziua as vrea sa va rog daca puteti sa ma ajutati sa imi gasesc si eu mama sau macar sa stiu daca mai este in viata penru ca nu stiu nimic de ea decand aveam 3 ani practic nici nu stiam cum arata dar din fericire acum un an am facut rost de o poza in care este chipul ei,eu am mai scris si la dfierite emisiuni dar din pacate mi-am dat seama ca aceste emisiuni televizate sunt de fatada nu este nimic adevarat asa ca am zis sa incerc si la d-voastra pentru ca mi sa spus ca sunteti oameni seriosi si dati orice raspuns chiar daca acesta ar putea fii negativ,va rog daca puteti sa ma ajutati o sa va fim eu si fratii mei vesnic recunoscatori.VA MULTUMESC cu stima:(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:11, 18 Februarie 2012
Puteti apela la Politie daca nu ati facut-o deja sau la unul din numerele de telefon afisate in linkul urmator unde puteti posta si un anunt cu semnalmentele mamei:
[ link extern ]
[ link extern ]
Va urez sa aveti rezultate pozitive cat mai curand:luck:
L.C.
Daca mama dv nu a parasit tara sau a decedat, Doamne ajuta!, nu cred ce este dificil sa-i gasesc, pentru ca din certificatul dv, sau act de nastere, trebuie sa apara si datele ei, dupa care se rezolv mai bine, si politia poate va da, dupa cum va zis laura Ciobeica, un raspuns oficial. Dati seamna ce autoritatiile publice conform Constitutia romaniei au obligatia de a va da sprijin
ARTICOLUL 26 Viaţa intimă, familială şi privată (1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
O alta varianta ar fi sa va adresati Serviciului de Evidenta a Persoanelor din localitatea unde ati domiciliat cand a disparut mama (banuiesc ca avea act de identitate).
Este foarte bine ca aveti acea poza, de asemenea datele din certificatul dvs. de nastere (cum a spus si alvarolipo) vor fi de mare ajutor.

Mai trebuie sa stiti ca in cazul in care o vor gasi este nevoie de consimtamantul dumneaei pentru a vi se spune unde este.
In cazul in care nu va fi de acord nu veti putea afla - nu vreau sa va necajesc dar e bine sa va ganditi si la varianta aceasta, nu puteti sti cum s-a schimbat viata dumneaei in acesti ani.
O parte buna tot ar fi - inseamna ca traieste.

Succes :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am dreptul la carte de identitate la aceeasi adresa? tipelvasile tipelvasile Va intreb acest lucru deoarece mi s-au intamplat urmatoarele: mi-a expirat cartea de identitate si am mers s-o schimb. Am intocmit dosarul cu actele necesare ... (vezi toată discuția)
Refuzul bancii de a ajunge la un consens titinovac titinovac am un credit in CHF din 2007; pana in momentul de fata m-am descurcat destul de bine cu achitarea ratei lunare in conditiile in care am avut 2 restructurari ( ... (vezi toată discuția)
Teapa bingo romania McLush McLush Buna ziua, Nu stiu daca am postat unde trebuie dar poate ma ajuta cineva. In luna februarie 2014 am castigat la emisiunea BINGO ROMANIA difuzata pe Kanal ... (vezi toată discuția)