avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala aplicata in 2009, permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala aplicata in 2009, permis suspendat in 2012

Pe data de 01.09.2009, ca urmare a depasirii vitezei, mi s-a suspendat permisul de conducere pt o perioada de 3 luni primind si o amenda contaventionala. La acel moment, pt ca aveam nevoie de permis inca 2 sapt, am facut contestatie. Am primit permisul, am circulat legal, procesul a avut loc in instanta si am pierdut prin neprezentare, ramanand valabila decizia de suspendare a permisului pt o perioada de 3 luni. Am platit integral amenda iar permisul a ramas asupra mea. In anul 2010 am fost la pol rutiera si am cerut verificarea pe calculator a situatiei. Nu figuram in baza lor de date cu nicio contraventie. In 17 feb 2012 am primit adresa de la pol rutiera ca am permisul suspendat pt o perioada de 4 luni. Incepand cu data de 12.02.2012.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru permis suspendat pentru o luna in urma cu un an de zile valean valean buna ziua in 2015 din 14.04-13.05.2015 am avut permisul suspendat pentru depasire pe linie continua la adjud. eu sunt din sibiu , nu am predat permisul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto sherifu19 sherifu19 Buna ziua,am nevoie de un sfat:In perioada Pastelui permisul autto mi-a fost suspendat pt ca am trecut pe culoarea rosie la semafor,mi s-a inmanat dovada de 15 ... (vezi toată discuția)
Instiintare retinere permis ...uitata ??? jakjak jakjak In ianuarie 2007 am facut recurs la un P.V intocmit de Pol.Romana in care imi pierdeam dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 30 zilesi bineinteles ... (vezi toată discuția)